MARLEX. Ofertas de Empleo
Busco Puesto de En Del sector
       
OFERTAS DE EMPLEO
     
Tècnic Especialista en Motllos 27/03/2015
OLERDOLA Necessitem personal amb mes de 3 anys d'experiència en maquines d'injecció de plàstic, treien i posa'n motllos, repassant les rebaves e imperfeccions dels motllos.
Disponibilitat horària. Lloc a cobrir tant per Martorell com per Vilafranca del Penedès (és essencial viure en les proximitats).
Contracte per ETT
El número de puestos vacantes es 3
 
       
     
COSIDOR/A REPUNTE (MA) Argentona 27/03/2015
ARGENTONA Empresa ubicada en Argentona precisa una cosedora oficial de 1ª con experiencia en manejo de las maquinas repunte
El horario de trabajo es de 08h a 13h y de 15h a 18h
Incorporación inmediata
Disponer de vehiculo para acceder a la empresa
Salario: 1.800€ brutos mensuales aprox.
El número de puestos vacantes es 1
 
       
     
CORTADOR/A CORTINAS (MA) Argentona 27/03/2015
ARGENTONA Empresa ubicada en Argentona precisa una cortadora oficial de 1ª con experiencia en corte de cortinas
El horario de trabajo es de 08h a 13h y de 15h a 18h
Incorporación inmediata
Disponer de vehiculo para acceder a la empresa
Salario: 1.800€ brutos mes aprox.
El número de puestos vacantes es 1
 
       
     
COMERCIAL CONSUMIBLES (LE) 27/03/2015
Lleida MARLEX GESTIÓ ETT, selecciona per una empresa de Lleida un/a COMERCIAL per a comercialitzar productes consumibles i material d'oficina.

Es requereix experiència entre 1 a 3 anys en el sector, persona acostumada a treballar per objectius, autònoma i proactiva amb vehicle propi.

Es responsabilitzarà de la cartera de clients, fidelització, telemarketing i prospecció de mercat amb l'objectiu d'ampliar la cartera de clients.

S'ofereix contracte directament amb l'empresa, jornada complerta de dilluns a divendres i remuneració a convenir segons valua del candidat.
El número de puestos vacantes es 1
 
       
     
TECNIC/A SAT (SA) - Sector siderometal-lúrgic 25/03/2015
BARBERÀ DEL VALLÈS Marlex ETT, cerca per una empresa client dedicada a la fabricació de maquinaria industrial, en constant creixement i ubicada a Barberà el Vallès, un/a Tècnic/a SAT of.1ª amb experiència.
Es pensa en una persona dinàmica, empàtica, amb bona presència, amb capacitat de gestionar i resoldre les incidències del clients amb paciència. Les funcions principals serán las de realitzar un seguiment preventiu i/o correctiu o de reparació de la maquinaria dels clients asignats tan a taller com a casa del client.
Serà imprescindible aportar una formació i una experiència prèvia com a Tècnic/a SAT de maquinaria industrial un minim de 5 anys, coneixements d´electrònica, electricitat i molt valorable coneixements en PLCS.
Incorporació immediata (ett+incoproació a plantilla). Feina estable i de jornada completa.
El número de puestos vacantes es 1
 
       
     
UN/A COMERCIAL AMB CARTERA DE CLIENTS (SA) - Sector Arts Gràfiques 25/03/2015
VALLÈS OCCIDENTAL Empresa dedicada a les arts gràfiques, ubicada a la comarca del Vallès Occidental, cerca un/a comercial del sector amb cartera de clients, per incorporar al seu equip comercial (feina estable).
Es pensa en una pesona dinàmica, empàtica, amb bona presència i amb do de gents per gestionar l´activitat comercial del clients.
Serà imprescindible tenir experiencia com a comercial en aquest sector. Bilingüe català/castellà i, tot i que no no és imprescindible, será valorable parlar anglès.
Així mateix, haurà d´aportar una cartera de clients activa.
Les funcions principals són les de manteniment i actualització de la BB.DD, visites comercials a clients actius i possibles clients nous, prospecció de mercat i gestió integral comercial enfocada al client.
S´ofereix estabilitat labroal i incorporació immediata. Jornada completa de 40h setmanals.
El número de puestos vacantes es 0
 
       
     
TECNICO/A ADMINISTRATIVO/VA CIAL. PRESUPUESTOS A CLIENTES (SA) - Sector artes gráficas 23/03/2015
BARBERÀ DEL VALLÈS Marlex ETT, selecciona para empresa del sector de las artes graficas, situada en el Vallès Occidental, un/a Técnico/a Administrativo -comercial para la realización de presupuestos a los clientes, así como de asesoramiento en la venta de producto.
Se piensa en una persona que venga del sector de las artes gráficas (imprescindible) que haya trabajado en un puesto de iguales características, con dominio absoluto en los procedimientos de un taller de artes gráficas y de la maquinaria y con experiencia con el trato al cliente y proveedor, que pueda realizar presupuestos, ofertas, rappels sin dificultad.
La jornada laboral es de 40h semanales distribuidas de lunes a viernes.
Es preciso poseer de vehiculo propio para acceder al puesto de trabajo.
Incorporación inmediata.
Posibilidades reales de incorporación a plantilla (según valía del candidato/a).
El número de puestos vacantes es 1
 
       
     
TORNER/A CNC - Sector Quimico- (MA) 23/03/2015
ARGENTONA Empresa quimica ubicada en Argentona precisa una persona con experiencia en tornos de cnc y convencionales. Sus principales funcioes serán:

Interpretación de planos, mecanizacion de piezas, autonomia en el puesto de trabajo.
Incorporación inmediata
Disponer de vehiculo propio para acceder a la empresa
El número de puestos vacantes es 1
 
       
     
DEPENDENT/A 19/03/2015
PALAMOS BOTIGA DE SOUVENIRS DE SANT ANTONIO DE CALONGE, NECESSITA INCORPORAR A LA SEVA BOTIGA UN/A DEPENDENT/A AMB DOMINI DE FRANCES I ANGLES (IMPRESCINDIBLE), INCORPORACIÓ IMMEDIATA. EXPERIENCIA EN ATENCIÓ AL CLIENT I A LA VENTA, ESTEM PENSANT EN UNA PERSONA AMB BONA PRESENCIA I AMB UN BON TRACTE CAP EL CLIENT.
El número de puestos vacantes es 1
 
       
     
DEPENDENT/A 19/03/2015
PLATJA D'ARO BOTIGA PUNTERA EN EL SEU SECTOR, NECESSITA INCORPORAR UNA ENCARREGAT/DA, IMPRESCINDIBLE BON TRACTE AMB EL CLIENT, BONA PRESENCIA, ESTÀ ACOSTUMAT/DA A PORTAR EQUIPS DE PERSONES, I TENIR EXPERIENCIA EN LA PREPARACIÓ DELS APARADORS.
El número de puestos vacantes es 1
 
       
     
TORNER/A 19/03/2015
PALAMOS EMPRESA DEL BAIX EMPORDÀ PUNTERA EN EL SEU SECTOR, NECESSITAR INCORPORAR A LA SEVA EMPRESA UN/A TORNER/A AMB UNA EXPERIENCIA DEMOSTRABLE DE MES D'UN ANY.
IMPRESCINDIBLE VIURE A LA ZONA.
El número de puestos vacantes es 1
 
       
     
SUPORT AL DEPARTAMENT TECNIC (GN) -SECTOR CARNIC- 19/03/2015
RODALIES DE GIRONA La persona seleccionada s'encarregarà de donar suport en el departament de producció amb les tasques de manteniment dels articles i les seves rutes de producció a l'ERP, control de costos i escandalls de producte amb Excel, participació en projectes de recerca i desenvolupament de producte i en el departament de qualitat les funcions serien gestió documental del sistema de qualitat.
Es requereix formació en Enginyeria o Cicles Formatius de Grau Superior. Preferiblement en l'àmbit alimentari.
Idiomes: Valorable Anglès i Francès.
Valorable coneixements d'ERP, nivells superiors d'EXCEL i BBDD .
Contracte temporal amb possibilitats de continuitat.
Incorporació: Immediata
El número de puestos vacantes es 1
 
       
     
OPERARIO/A MAQUINA TROQUELADORA (SC) - Sector Artes gráficas 19/03/2015
STA Mª PALAUTORDERA Importante empresa ubicada en Santa Maria de Palautordera, precisa incorporar un operario de máquina del sector de les artes gráficas. Se requiere control y buen funcionamiento de la máquina que le sea asignada.

Experiencia demostrable como operario de máquina:

Troqueladora: Troqueladoras de autoplatina, IBERICA LM55 o similar

· Preparación, funcionamiento y mantenimiento de la máquina troqueladora asegurando que los trabajos realizados cumplen con las instrucciones de la hoja de trabajo correspondiente.

· Realizar todo lo relativo al proceso a través de las características operaciones de arreglo del corte y de los hendidos del troquel, arreglo de la expulsión, pruebas, correcciones y ajustes y comprobaciones antes de pasar al tiraje.

· Se asegura que durante todo el tiraje se mantiene regularidad en el corte y en el hendido así como una correcta expulsión parcial y total del retal sobrante.

Saroglia: Mec Saroglia, FUB/D 56X74 PROGRAM

· Preparación, funcionamiento y mantenimiento de la máquina, asegurando que los trabajos realizados cumplen con las instrucciones de la hoja de trabajo correspondiente

· Realizar todo lo relativo al proceso a través de las características operaciones de arreglo del corte, arreglo de la estampación, pruebas, correcciones y ajustes y comprobaciones antes de pasar al tiraje.

· Cambios de formato

Otros requisitos: se precisa vehículo propio y disponibilidad horaria (turnos de mañana, tarde y partido)

Experiencia mínima: 2 años

Carnet de conducir: B

Disponibilidad de incorporación: immediata

Situación: Vallès Oriental

Se ofrece: 3 meses por ETT + incorporación empresa
El número de puestos vacantes es 1
 
       
     
MECANIC/A AJUSTADOR INDUSTRIAL (MA) -Sector Sidero 18/03/2015
Zona Maresme Importante empresa dedicada a la fabricación de maquinaria industrial precisa 2 personas con experiencia imprescindible y demostrable como mecanico/a ajustador.
El/La mecánico/a ajustador/a de maquinaria industrial realiza con autonomía el montaje y ajuste mecánico de maquinaria industrial en general.
Las principales funciones de la ocupación son: preparar y determinar los materiales, la maquinaria, las fases del proceso de fabricación de las piezas mecánicas y el espacio necesario para la implantación de la maquinaria; interpretar planos y esquemas; ajustar la maquinaria, realizando trazados y cálculos; introducir y ajustar los parámetros que intervienen en el mecanizado y realizar croquis a partir de un plano o pieza.
Incorporación inmediata
Disponer de vehiculo propio para acceder a la empresa
El número de puestos vacantes es 2
 
       
     
MECÀNIC AJUSTADOR 18/03/2015
LLORENÇ DEL PENEDES Empresa dedicada al manteniment industrial necessita incorporar un Mecànic Ajustador.
Lloc estable. ETT + plantilla.
Persona amb amplia experiència en lloc similar.
El número de puestos vacantes es 1
 
       
     
MOSSO/A (CF) - Sector Comerç 17/03/2015
TORDERA Important empresa de La Selva, precissa incorporar MOSSO/A per Magatzem.
Funcions: Carrega i descarrega amb traspalet manual i elèctric, preparació de comandes i piquin amb l'ús de la radiofreqüència. Es valorarà experiència demostrable en carretó retràctil i amb el carnet vigent.
Imprescindible: Experiència demostrable com MOSSO/A de 2 anys mínim, incorporació immediata i disponibilitat TOTAL d'horaris Matí, Tarda i Nits.
Competencies professionals: Capacitat resolutiva, treball en equip, comunicativa i dinàmica.
El número de puestos vacantes es 4
 
       
     
PROGRAMADOR/A AUTOMATAS -VARIADORES -PLC'S (MA) Sector Sidero 17/03/2015
Zona Maresme Empresa ubicada en Zona Maresme precisa un/a programador/a con experiencia imprescindible en programación de atuomatas, variadores y plc's. La pesonsa seleccionada también realziará lainstalación electrica de la maquinaria.
Disponer de vehiculo propio para acceder a la empresa.
El número de puestos vacantes es 1
 
       
     
MOZO/A ALMACEN DIAS SUELTOS INCORPORACION INMEDIATA (SA) - Sector logístico 17/03/2015
BARBERÀ DEL VALLÈS Empresa de logística y distribución, busca mozos/as de almacén para días sueltos.
El perfil es de una persona acostumbrada a trabajar en almacén realizando pedidos (empaquetando, retractilando, realización de albaranes, picking...).
Será imprescindible tener disponibilidad de trabajar días sueltos, tener disponbilidad de trabajar en cualquier turno (mañana, tarde o noche) e incorporación inmediata (frequentemente el mismo día).
Es preciso disponer de vehiculo propio para acceder al puesto de trabajo.
El número de puestos vacantes es 1
 
       
     
CUINER/A (GN) -SECTOR HOSTELERIA- 16/03/2015
GIRONA Establiment turístic de renom, ubicat a Girona, busca pel seu restaurant,

UN/A CUINER/A amb experiència i vocació per l'ofici.

Sota el càrrec del primer de cuina i desprès d'una formació previa, s'encarregarà de l'elaboració de plats tradicionals, cuina casolana catalana.

Nivell d'estudis acabats: ESO
Idiomes:Castellà Domini (imprescindible
)CatalàDomini (imprescindible)

Temps d'experiència:més de 2 anysExperiència:Es requeireix un mínim de 3 anys d'experiència com a cuiner fent les tasques pròpies de l'ofici. Es valorarà experiència en gestió de personal.

Carnets de conduir:B

Altres requisits:El perfil que busquem correspon a una persona responsable, dinàmica, amb vocació per aquest ofici. Es valorarà positivament el coneixement de cuina tradicional catalana.

Oferim contracte a jornada complerta o bé jornada parcial
Perspectiva de la feina:Temporal amb possibilitats de continuïtat
Disponibilitat d'incorporació:Immediat
Altres dades:Gran projecte de creixement de l'empresa i possibilitat de promocions internes. És valorarà molt la implicació dels /de les candidats/es amb el projecte empresarial.
El número de puestos vacantes es 1
 
       
     
COMPRADOR/A (GN) -SECTOR INDUSTRIAL- 16/03/2015
RIUDELLOTS DE SELVA Important empresa multinacional del sector industrial químic necessita incorporar,

COMPRADOR/A (SECTOR INDUSTRIAL)

Sota càrrec de Gerència s'encarregarà de gestionar les compres des de la materia prima fins els subministres tangibles d'oficina. Les seves tasques seran de contactar amb els proveïdors habituals, recercar nous proveïdors, negociar preus , terminis i condicions, gestionar les comandes de principi fins la entrega del material, entre d'altres tasques.

Nivell d'estudis acabats: FP II amb titulació de Administratiu i Comercial
Idiomes:AnglèsMitjà (valorable)CastellàAvançat (imprescindible)CatalàMitjà (valorable)

Temps d'experiència:més de 5 anys
Experiència:Cal aportar més de 5 anys d'experiència contrastada com comprador de subministres a una empresa del sector industrial. És imprescindible aportar experiència en compres tant a nivell nacional com internacional. Es requereix un bon nivell sobretot escrit de la llengua anglesa. (imprescindible)

Carnets de conduir:B
Altres requisits:Pensem amb una persona amb una gran capacitat de negociació per tal de millorar les condicions de compres i amb caràcter. Necessitem una persona amb capacitat de treball en equip, dinàmica i resolutiva.Condicions que ofereix l'empresa
Altres dades:IMMEDIATA

No busquem un administratiu que entre altres tasques portava el tema de compres de subministres a l'empresa sino un perfil de comprador pur i dur.

Gràcies per contestar a totes les preguntes adjuntes.
El número de puestos vacantes es 0
 
       
     
OPERARI/A 13/03/2015
SANT ANDREU DE LA BARCA Empresa ubicada a St. Andreu de la Barca; dedicada a la manipulació de productes. Seleccionen operaris/es per la manipulació i paletització.

Es valorarà experiència en plataformes logístiques i el domini de equips de manutenció
El número de puestos vacantes es 4
 
       
     
MAQUINISTA LINES ENVASAT AUTOMATIZADES 13/03/2015
SANT LLORENÇ D'HORTONS Important empresa Quimica, precisen MAQUINISTES DE LINIA D'ENVASAT AUTOMATIZADA.
Requisits:
Experiencia consolidada mínima 3 anys línes d'envasat automatizades.
Experiencia en Canvis de format i/o productes


El número de puestos vacantes es 3
 
       
     
MANIPULADOR/A PICKING PER DIES O CAMPANYES (SA) - Sector manipulació 13/03/2015
SABADELL Empresa dedicada al servei de productes de manipulació per campanyes, ubicada a la zona del Vallès Occidental, cerca un/a manipulador/a amb experiència en picking i radiofreqüència un minim de 2 anys.
El/la candidat/a haurà de disposar d´incorporació immediata (en ocasions, el mateix dia) i disponibilitat de treballar per dies (en funció de la feina i comandes a preparar).
Haurà de ser àgil i amb bona memòria per recordar codis de productes.
S´ofereix jornada completa de 8h de dilluns a divendres.
Contracte d´obra i servei per campanyes.
El número de puestos vacantes es 3
 
       
     
MASSATGISTA PER CENTRE TERMAL (GN) - SECTOR SERVEIS- 13/03/2015
RODALIES DE GIRONA Hotel de referència de la província de Girona necessita incorporar 2 o 3 massatgistes amb experiència en tractaments de bellesa i terapeùtics. (reflexologia podal, drenatge limfàtic...etc)
Es requereix experiència contrastada de mínim 5 anys fent massatges i tractaments terapeùtics. Es valorarà experiència en un centre termal tot i que no és imprescindible.
El número de puestos vacantes es 3
 
       
     
CARRETONER/A -3,5T PER CAMPANYES O PUNTES DE FEINA (SA) - Sector distribució 13/03/2015
SABADELL Empresa del sector de la distribució, cerca un/a carretoner/a amb experiència i domini del carretó frontal i retràctil i, amb el carnet que ho acrediti vigent per poder treballar per campanyes.
Es pot treballar per dies o setmanes, en funció de la producció de la empresa usuària.
Serà convenient que el/la candidat/a, disposi d´incorporació immediata (es pot requerir el mateix dia) disponbilitat de treballar per dies o setmanes (si es treballa un sol dia són 8h de feina) i vehicle propi per accedir al lloc de treball.
El número de puestos vacantes es 3
 
       
12345
POBLACIÓN
La Selva 9
BARCELONA 6
Zona Maresme 5
BARBERÀ DEL VALLÈS 4
Lleida 4
Lloret de Mar 4
ARGENTONA 3
BADALONA 3
GRANOLLERS 3
LA GARROTXA 3
RODALIES DE GIRONA 3
VALLÈS OCCIDENTAL 3
CORNELLA DEL TERRI 2
GIRONA 2
LLORENÇ DEL PENEDES 2
PALAMOS 2
Ripollet 2
SABADELL 2
SANT ADRIA DEL BESOS 2
SANT LLORENÇ D'HORTONS 2
SERINYÀ 2
Sta. Coloma de Farners 2
Valls 2
BANYOLES 1
CARDEDEU 1
CORNELLÀ DEL TERRI 1
El Maresme 1
FIGUERES 1
HOSPITALET DE LLOBRE 1
HOSPITALET DE LLOBREGAT 1
LA JONQUERA/ PORTUS 1
La Serlva 1
Llinars del Vallès 1
MANRESA 1
MARESME 1
Mataró 1
OLERDOLA 1
PARETS DEL VALLES 1
PLATJA D'ARO 1
PORQUERES 1
RIUDELLOTS DE LA SELVA 1
RIUDELLOTS DE SELVA 1
SANT ADRIÀ DEL BESOS 1
SANT ANDREU DE LA BARCA 1
SANT CELONI 1
Sant Quirze del Vallès 1
SANT SADURNI D'ANOIA 1
STA Mª PALAUTORDERA 1
Sta. Coloma 1
TORDERA 1
TORROELLA DE MONTGRI 1
TREMP 1
VILASSAR DE DALT 1
Ver más...

           
 
Recepcionista Si buscas trabajo recomendamos que te apuntes desde nuestras ofertas de empleo.
Si ninguna oferta encaja con tu perfil puedes registrar tu CV.
También quedamos a tu disposición a través de nuestras oficinas.

Garantizamos la total confidencialidad de tus datos.

Marlex Work Solutions  
NAA 79/0249/11
Plaça Catalunya, 14
 
17004 Girona  
902 170 034 - 972 214 039